Nu är det jul igen...

och nu är det jul igen och den är fylld av ångest... för det var inte sant för det var inte sant för där emellan kommer knäppa stressade människor i stora folkhopar på stan!

Seriöst, julklapps shopping är = ÅNGEST! Varje år... Varför???
Alltså själva grejen är väl rätt mysig när man ska köpa till sina nära och kära för att man VILL inte för att man MÅSTE!

Men alla dessa jävla människor ute i julhandeln.... jag får PSYKBRYT!

Jag kommer på mig själv att vara helt förbannad när jag är på väg ut genom dörrarna på Kappahl, Ja då stannar Nils och Agda 93 och ska stänga sina jackor och tar upp hela ut och ingången. Nä men för all del. Det är ju bara NI i hela denna jävla stan som är ute på Shopping. Ta god tid på er för fan inga dimmor jag väntar så gärna !!!

Sen är det nån stackars jävel som fryser och ja det är så synd om denna människa förstår ni. Som måste stå ute i kylan och RÖKA!!! Ja för all del det är ju bara DU i hela stan som är ute och shoppar så varför inte kliva innanför dörrarna till varuhuset så att expediten i kassan får känna den ljuvliga doften av askfat!!!!!

Kankse att jag har drabbats av lite inre stress.... jag blir tillochmed förbannad när jag skriver om det. jösses...
Ja det är ju inte första gången jag får säga till mig själv att : Luuuuuugna dig...

Återigen inga kids på julafton :(
Men detta är självvalt eftersom vi ska fira "julafton" i Branäs med  mamma pappa Micke Robban med familjer och min Joel såklart på Annandagen.
4 Dagar av mys och skidåkning. Ska bli jätte trevligt.

RSS 2.0