Matförgiftning?

Hello crazy people!

Igår var en stressig dag men bra ändå. Jag var hos frissan i 3 timmar så nu är jag superblond! Eller ganska iallafall. Sen flängde jag runt stan tills klockan var 19.00 för då skulle jag ju hämta Marielle och åka och shoppa! Fan vilken grej. Jävlar vad jag handlade. Billigt som ... Lätt att jag är helt pank nu! Men det var det faktiskt värt :-).

Så idag är det dags för min FEST! Yeay!! Vad kul det ska bli! Om den nu blir av.. Jag skulle ju jobba idag men nu är det så att mitt ex ringde inatt och sa att barnen och han spyr som fan och att jag måste gå dit! Ja vad gör man inte för barnen liksom. Så jag parvlade mig upp ur sängen vid 3 snåret och sprang ner. Shit vad dåliga dom var! Men eftersom ALLA 3 var dåliga tror jag inte på vinterkräksjukan ändå. Dom åt en pizza igår och har säkert fått matförgiftning!!!
Men iallafall så ska jag ner till dom igen nu så Mattias får sova lite. Nu är det min tur att torka spy.... Ush

See Ya!
Kram

Ny tröttsam dag..

Hej alla glada!

Ska strax dra på mig lite kläder för att åka till jobbet! Har haft en hektisk morgon.
Upp med ungarna klockan halv 7, åka lämna, åka hem, tvätta ,städa, laga mat. Hur fan ska jag orka jobba nu?
jag är helt slut!!! Kanske håller jag på att bli sjuk!? HELL NO det går inte!! Det skulle vara lätt olägligt! Jag vet att jag tjatar om den här festen på lördag men det var längesen jag såg fram emot något så mycket. Det har ju varit en lååååååång down period i mitt liv så en liten fest piggar upp som fan!!
Fan nu har jag glömt att hänga upp mina nya gardiner.... ah kanske imorgon... men det blir fan en hektisk dag imorgon med. Jag ska ha barnen en extra natt för Mattias ska jobba. Så blev det med den sov morgonen.. nä allt för mina kära barn. Jag ska ändå upp i tid imorgon. Jag ska till Frissan och klippa och slinga mig. Gött gött det var ett tag sen sist. Sen ska jag shoppa på ikea, så var den lönen slut.... Fan jag får nalla av sparkontot för jag ska ju handla lite clothes åxå!!
Shit pommes frites jag måste dra. Sitter ju här i bara mässingen... och jag börjar om 20 minuter. Måste ju hinna ta en cigg med Bodil innan jobbet med...

See ya!
Kram

Nåt fel som inte är riktigt!

Ahhhhh varför blir det bara fel???? Nu är det 3.e gången som jag försöker skriva färdigt det som jag inte kunde avsluta i mitt förra inlägg!! Men det blir bara error!!!
Sista gången sen får det fan va nog!
Jag skulle ju säga att jag ska piffa lite i lägenheten till helgen eftersom jag har min inflyttningsfest som jag ser fram emot som FAN!
Frida och Janette från Borås kommer hit till mig och testar utelivet i Jönköping som jag lovat är KANON!
Fast sen kanske det beror på att jag alltid lyckas att bli kanon när jag går ut! Det återstår att se....
Sen kommer ju min bästaste BODIL hit. Vi kan fan inte misslyckas med våra partaj! Vi kan fan inte ha tråkigt!! Vi har inte lyckats med det hittills iallafall. Vi jobbar ju ihop och inte ens dom uslaste dagarna har vi Tråkigt! Det är märkligt faktiskt! Jag D
iggar dig BODIL :-)))

Så nu på riktigt! See ya next time! Over and Out!


Badhus besök.

Hallå ja!

På eftermiddagen bestämmde jag mig för att hämta William lite tidigare från Fritids för att ta en tripp till badhuset.
Det gör jag fan aldrig om igen. Jag hade ju med mig den lille med förståss. Dom är ju helt galna dom två!!! Dom brukar vara på badet med sin pappa emellanåt och jag fattar inte hur han kan hålla reda på dom alltså. Dom far ju runt överallt och springer. Man håller andan varje gång dom små benen går som trummpinnar över golvet som är piss halt!! Jag trodde att jag kunde pusta ut i Hoppbassängen, ja just det tjena! William springer upp på ettan och tar sats och springer och hoppar i vattnet. Det är ju lugnt ,men vem kommer som en liten kanonkula efter??? Jo Oliwer naturligtvis. Det blir verkligen en kanonkula i vattnet fast han tycker ju det är as roligt. Som tur är vet jag ju att han gllar att hoppa från trampolinen så jag var redan i vattnet under trampolinen. Men att han springer som en tok och bara slänger sig i det är ju GALET!!!
Efter många om och men fick jag med dom in till duschen. När jag har fullt med schampo i håret bestämmer Oliwer sig för att han vill bada mer!! Och springer ut igen. Jävlar!!!... ut efter med ett svidande öga och skum i hela huvet. Men jag vet ju vad min ungar kan hitta på så naken var jag ju inte som tur var!
Oliwer stendäckade i bilen vid halv 6 och det som kommer upp i mitt huvud är YYYYEEEEESSSSSS jag slipper koka av ilska under nattningen ikväll när han inte vill sova!  För lätt att han sover för natten nu. Det får vi jävlar i mig hoppas!!! Wiiihiiiii lite egentid!

Jag ska titta på Greys anatomi och private practice ikväll i min ensamhet GUD VA SKÖNT!!
Så nu ska jag förbereda nattning av den stora så jag får lite väl förunnad vuxentid!
Fan jag skulle bytt gardiner idag ju men jag har ingen ork! Men jag måste ju nå

See Ya

Ledig och pank!

Hallå där!

Äntligen lite ledig. Eller ledig och ledig det är ju massa grejer som ska fixas när man inte är på jobbet.
Hade nog hellre varit där idag känner jag. Jag ska iallafall fixa nya gardiner till mitt sovrum i dag om jag hinner, lite våriga och fina. Men fan va allt ska kosta pengar! Jag blir tokig. Jag fattar inte vart mina pengar tar vägen??
Jag skulle verkligen behöva en löneförhöjning på några tusen åtminstonne denna månaden. Jag behöver köpa massa nya kläder. Eftersom jag gick ner ca 15 kilo på några månader så är allt för stort! Tacksamt för kroppen dåligt för garderoben och plånboken... AAAhhhh jag blir tokig! Men jag ska iallfall få handla lite billigt på Fredag. Marielle har fått en inbjudan till Veromodas utfärsäljning av En provkollektion. Då får jag följa med!!! Tack för det! Men jag kommer säkert inte hitta något.. Känner mig helt plötsligt inte alls optimistisk.

Nä ni, nu står det en liten kille och skriker att han vill ha mat! Så jag får väl göra min plikt som mor och fixa lite frukost!

See ya!
Kram

Äntligen!!

Sådär ja! En timme senare och 27 vaggvisor senare...
Känner mig..... inte lika kokande längre. Snarare helt utmattad!!! Undrar hur lång tid det tar imorgon. Jag kommer väl ha minst 3 lättare hjärtinfarkter denna veckan skulle jag tro.
Men jag har iallafall sovmorgon på Fredag. det är ju alltid något :-)
Jag måste ju vara lite utvilad tills Lördag då jag har min GRANDE inflyttningsfest. Jag ska lägga upp lite bilder efter den jag lovar!
Nä men man kanske skulle lägga sig då... ja jag skriver mer imorgon. Jag har ju varit en varannandag bloggare hittills så jag får väl bättra mig lite då! Hej så länge.

Godnatt!

Oh My GOD!!!!

Idag kära vänner tryter tålamodet!!
Klockan är 20.05 och min son han på 2,5 år ska för första gången försöka somna  själv i sin våningsäng.
Å nu kommer han upp igen för 14.e gången!! Strax tillbax... Fan jag stryper nån snart alltså!
Back up planen är resesängen. Jag vet inte hur länge jag pallar. Det är en käsla som sprider sig i kroppen, det kokar i maggropen och jag vill bara skrika rätt ut! Men jag ska hålla mig lugn. Ja det säger jag nu ja. Vänta ni tills klockan har passerat halv 9 Nää fan nu kommer han igen....
Jag avslutar för en stund och återkommer när jag inte kokar inombords!

Bye all!

Helgen..

Hey crazy people :-)

Fredagen kom med allt fredagsmys innebär...
Jag har mina barn denna helgen så det är HÖG nivå på den mysen..
Bänkad i soffan klockan 8 let`s dance jippi!!! William ÄLSKAR det programmet...
Det ska vara rätt antal kuddar och ett stort täcke, popcorn och dricka sen är allt klappat och klart!
Fast det slutar alltid med att jag ensam sitter och kollar för barnen har däckat!

Nu på morgonen (Lördag) Vaknade Oliwen klockan 0600 Ahhhhh jag är så morgon trött!!!
Men det var bara att kliva upp och vara den goda mamman som man är.... eller inte.. lagom tjurig och kort stubin!!
Så när klockan var kvart i 10 pälsade jag på ungarna och drog ut på shopping för att inte tänka på hur trött jag var.
Har kollat skor men jag hittar ju aldrig något! Fast det är ju inte så lätt att kolla på kläder och skor när man har 2 kids med sig som mer eller mindre river inredningen på vart enda ställe man entrar. Nu äntligen har jag lite tid för mig själv när Oliwen däckade i soffan och wille spelar xbox. Har en vansinnigt gog kyckling lasagne i ugnen som bara väntar på att få bli uppäten..
I kväll ska vi till ett par kompisar och kolla in melodifestivalen. Får väl se om JAG kan hålla mig vaken ikväll. Troligen INTE! Men det är ju bra att man är i goda vänner lag när det inte är så knussligt om man sitter i soffan och nickar till...
Så nu ringer klockan!! Maten är klar!

See Ya!
Kram

Min wille


Min lille Oliwer


Min kära farmor gick ur tiden...

Hej Alla!

Onsdagen var en tung dag.
Min kära farmor har gått ur tiden och vi har varit på begravning.
Det var så vackert och ledsamt men som tur var hade jag med mina guld klimpar till kids som lättade på stämmningen lite så man inte bröt ihop helt!
Ollie min minsta han tittade sig runt i kyrkan och undrade vart gamlafarmor var någonstans? Då fick han syn på "lådan". Han kunde inte i sin vildaste fantasi förstå hur hon kunde ligga i lådan när hon redan har åkt till himlen...
Hmm hur förklarar man det för en som knappt är 3år. Han sa högt och tydlig att allt var häftigt och fina julgranar överallt. Han syftade då på blomster arrangemangen. Vidare ut till kyrkogården där "lådan" skulle jordfästas blev han aningen förrvirrad. Att Gamla sarmor (som han kallar henne) skulle åka ner DÄR i det stora hålet liggandes i "lådan" sen tittade han upp mot himlen och konstaterade att han inte fick ihop det. Man kunde ju inte låta bli att skratta mitt i allt elende.. Lille gubben..
William var ledsen och tyckte att gamlafarmor skulle leva lite till för han hade ju inte fått träffa henne så många år...
Barn är roliga, jag önskar man kunde se vad dom tänker.

Och idag Torsdag har jag varit helt slut! Dagen D.. Dags att ta itu med mina vardagspromblem.. Ahhhh jag ORKAR inte. Life sucks ibland. Jag försöker få ihop mitt liv men det är fan omöjligt. Vad jag än gör så slår det tillbaka som en örfil! 
Och all jävla press från alla håll och fan och hans moster!!! Jag har ingentid ork eller energi till övers. Men det tar väl tid antar jag. Jag har trots allt bara varit "själv" i 4 månader sen separationen från mitt ex. Ja inte helt själv och det är väl det som är problemet.
Ahhh att jag alltid ska komplicera till allt!! 

Nä ni nu ska jag ta mig en kopp Java och en macka och se om jag blir nåt klokare, troligen INTE men det skadar ju inte att försöka.

See Ya!
Kram


Parkeringsböter..... Jippi!!

Då var det Tisdag igen...
Har precis lämnat iväg kidsen till skola och dagis. Shit vad det är kallt! Och Bilfan stod ju flera 100 meter bort! Fan vad jag hatar detta område vad det gäller parkeringar iallafall. Fick parkeringsböter i går med! Det var ju välkommet eftersom jag har såååå fruktansvärt mycket pengar kvar denna månaden. Det värsta var att hade jag parkerat i rutan jämte hade jag aldrig fått böter!!! JA nu ska jag inte älta mer.

Måndagen var fylld av jobb jobb jobb och lite mer jobb. Och inget nöje alls. Jag tycker det är otrevligt att jobba till stängning när jag har kidsen. Då måste man panik skynda sig för att hämta dom hos sin pappa vid halv 8 för att sen springa upp med dom till min lägenhet. 3 vån utan hiss med en 2,5 åring på armen, och har jag tur så går allt enligt planerna och barnen är i säng innan halv 9. Men det slår ju aldrig fel! Wille var panik ledsen igår och sprang ner till sin pappa efter att vi kommit hem. Han bor ju rakt över gatan så det är ju lugnt.. Så efter 20 minuter kommer William Och hans pappa upp hit och har bestämt att HAN ska natta wille. Jag går väl med på det.. hmmm Det känns jävligt konstigt!
Nä ni nu ska jag bege mig till ett Konditori och köpa lite frallor och kanske ett par semlor för att sen bege mig hem till min gravida väninna som lätt behöver gödas lite... Hehe

See you!
Bye

Utkast: Jaha då ...

Jaha då satt man här i bloggträsket då. Jag med!?
För jag som ensamstående 2 barns mamma har ju absolut Inget annat att göra!!!
För Två grabbar på 2 och 6 år tar ju knappt ingen tid alls! För er som inte vet eller inte har barn själva så kan ju ironin tala för sig själv!
Men det här är ju roligt och allt som är roligt tycker jag att man kan ägna lite tid åt.
Och jag som har varit barnledig hela helgen ska ju verkligen inte klaga när barnen sover och jag sitter här med en kopp zoegas, som kanske inte var så smart ändå med tanke på att klockan snart är..... läggdags.
Aja, Med tanke på att min huvudvärk är botad så somnar jag gärna en timme senare!

Eftersom jag är nybörjare ska jag inte trötta ut mitt tangentbord..... idag.
Och eftersom dom flesta i min omgivning sover vid den här tiden på dygnet (förutom Marielle) och jag inte har möjlighet att tjata hål i huvet på dom så finns risken att mitt tangentbord får ta smällen! Men inte idag!
Jag tar mitt förnuft till fånga och drar mig tallbax!
Bye




Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0