Ännu en Pillan Torsdag :-)

Hallå där!

Torsdag morgon... Lugnet har infunnit sig i mitt hem. Barnen har preciis farit i väg till skola och dagis. Och så blev det en Pillan Torsdag.
Jag tänkte att jag skulle åkt hem och lagt mig igen efter att ha lämnat kidsen men bilen svängde ner mot stan, så jag åkte och solade. Det var välbehövligt jag har nog aldrig varit så blek som nu.
Jag kom hem packade upp min tvätt som låg ihopa skrynklad i tvättmaskinen. Jag har tvätt i hela lägenheten! Men Det luktar iallafall gott! Så nu efter frukost täntke jag klämma på en bra skiva på lagom volym eftersom klockan inte är så vansinnigt mycket. Och TOK STÄDA!!! Jag har dammråttor stora som kakaduor. Sen om jag hittar nån tid ska jag ta mig en joggingrunda. Så duktig ska jag vara!

Åhh nu längtar jag till helgen. Jobbar ju dock men kanske att det blir lite galej iallafall. På Fredag kommer Min allra bästa killkompis från Borås hit och äter lunch med mig och sjukar sig lite! Det är skönt med folk som kan få en att skratta, det behövs imellanåt. Sen på kvällen är jag bjuden på lite middag det kan ju vara trevligt, ja varför inte :-)
Och på Lördag om det blir som jag vill så kommer Heidi hit men vi får väl se vad som händer...

Nä nu är kaffet slut och mina dammråttor stirrar på mig så jag ska ta en sväng om med min kavaljer... Det vill säga sugarn..

See Ya!
Kram


Nya vårkollektionen av Jysk mössor

Hello Good evning!

Fy F_N vad det har varit kallt i dag! Jag har feta köldskador på mina kinder... Nä men jag fryser om kroppen och är panikröd och varm i ansiktet!
Jag har ta mig tusan varit ute i kölden hela dagen!
Å vad bra denna dagen började då... Kom till Jobbet strax innan 8 insåg att jag hade glömt mina nycklar men tänker det är lugnt Jonny kommer väl snart. Nähä då ringer karl fan och säger att han blir sen. Men ingen fara för Bodil kommer ju snart... Ja ELLERHUR!!!! Ringer hon med och säger att hon har försovit sig!! AHhhhhhhhhhhhhhhhh bara att vända och åka hem! Väl hemma hänger inte nycklarna på sin plats! Va F** ska jag göra nu? Jag ringer Karina som bor alldeles nära och väl där inser jag att det är ett hål i min jackficka..... Ja vad ligger där? Jo mina nycklar!
Livet är underbart!!!
Kommer till jobbet igen, det har kommit 29 pallar med trädgårdsmöbler :-) MITT I SNÖSTORMEN!
Is överallt. Bara att börja skotta och salta! Bara att bita i det sura äpplet...
Men lite senare på dagen kom vi i Tisdags stämmning jag och Bodil! Vi hittade några gamla mössor i en vagn som vi provade! Insåg att det måste vara nya vårkollektionen av mössor!
             

Ja vad ska man säga? VACKERT!!!

Ja man bara måste få sjuka sig lite ibland! Och vi är ganska bra på det Bodil och jag :-)
Även om vi har flummat så var vi ändå klara i bra tid. Jag kunde tom sluta en kvart tidigare vilket var as bra för jag har så j**la ont i magen. Dragit på mig en fet magkatarr :-( Tack gode gud för Loosec!!!
Nu ska jag krypa ner i ett varmt bad och kurera kölden!

Puss och kram
See ya!

Helg i Borås

Hello People..

Shit vad dagarna går fort.
Jag var på massage i Torsdags kväll. Oh My God vad det var skönt men FAN vad ont jag hade i Fredags sen... Hmmm jag skrek t o m när jag tog på mig jackan. Massören ordinerade mer massage... Det gillas!!!

Fredagen jobbade jag till halv 8. sen fick jag lite välbehövlig vila. Satte mig vid datorn när jag kom hem och fick hjälp att fixa till min bloggdesign! Jävligt nöjd faktiskt. Tack Ida! Kolla in hennes blogg www.pimpmyhomebloggen.se
Tänkte haft en en helt ensam kväll men det blir ju aldrig det med datorn.... finns alltid nån att snackulera med.
Sen lite senare kom Emil hit. Jag dumpade honom tidigare på dagen så han tyckte vi skulle ses och det var väl kanske bra och ses öga mot öga. Fast vi har ju inte haft mycket till förhållande.. bara setts lite då och då..
Men nu är det över finito iallafall. 

Lördag morgon hämtade jag barnen hos Mattias sen åkte vi till Borås med en gång!
Jag och mamma sprang på seriös shopping. Jag inhandlade en jacka till mini pris och 2 shyssta bh och fin fina trosor. Barnen fick en jäkla massa grejer byxor och tröjor kallingar och strumpor! Tack mamma!
Medan vi sprang på stan var kidsen med morfar på djurparken och tok lekte!
När vi kom tillbaka hem vad möts jag av då? Jo världens bästa pappa :-) Han hade tvättat min bil och höll på att damsuga den! Vilken service liksom! Jag är verkligen i Borås alldeles för sällan!
Sen grillade vi korv och willes lösa tand fastnade i korven... nu har han en panik glugg men han är så söööööt!


En helt mysig dag!!! Vi spelade fotboll och hade det allmänt roligt!


När barnen hade somnat kom Heidi och hämtade mig! Vi har inte träffats på ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅR och dagar.
Vi drack lite vin hemma hos henne sen kom några kompisar till henne dit med. Vi hade skit kul och mycket trevliga människor! Vi pratade om att dom skulle komma upp till mig nästa helg! Det vore ju nåt det!!
 En cool snubbe..... vad hette han nu då? ååå oskar eller David skit vilket dåligt minne jag har...

 Heidi och Christian! Mycket trevlig kille!

 Den här snubben var as rolig men jag kommer fan inte ihåg hans namn heller... åhh sry :-) Men vi kom iallafall fram till att CAVA is the  Mother fu**ing shit!

     

Det blev iallafall en helt galen kväll!
Jag hade sååå roligt! Jag var inte hemma förrän 4 på morgonen och sen skulle jag upp och ta hand om barnen vid 8... men det gick bra! Som man bäddar får man ligga... so to speak ;-)
Lite lätt bakfull  men inget som man inte klarar av!
Det var värt det faktiskt. Men jag var så jäkla trött att jag bara åkte raka vägen hem till Jönköping utan att hälsa på nån av mina andra vänner... Guuuud va usel jag känner mig!!
Skärpning Pernilla Persson!!!
För första gången på 5 månader somnade jag tidigt! 21.30 ganska imponerande...

Måndag Idag alltså är jag ledig från jobbet, GÖTT! jag ska hämta Wille från skolan kl 13 och sen drar vi ut till Janina och CO.

Så tills nästa gång!
Puss och kram



Nervös som fan..

Hillo!

Vilken härlig vår dag det var igår jag känner mig alldeles sprittandes i kroppen...
Kanske är det magsjuka på gång....
Jag väcktes i morse av ett sms : Hej Olivia har spytt hela natten, hoppas ni klarar er! kram från Lillgatan
JÄVLAR!!! Jag som var där med barnen igår! Och Oliwer och Olivia pussas och kramas hela tiden.. Och jag fick t o m pussar av Olivia, mysigt i går men Shit pmmesfrites idag.... Tänk om det kommer en magsjuka till... Då går jag fan och dör! Helt Seriöst!
Idag ska barnen till Pappa, jag tror att dom ser fram emot det. Hur hemskt det än låter så ser jag fram emot att ha lite egentid. Jag ska på UNDERBAR massage ikväll. Tiden kan väl inte gå fort nog känner jag.. Ska ju jobba några timmar först :-(
Sen ska jag hem och lägga mig ensam i min stora säng! Fy fan va skönt och sen sova tills jag vaknar!

Jag hade massa grejer planerat för mig själv idag. Börja dagen med en joggingtur, tagit en lång frukost och ett härligt bad och handla innan jag ska jobba kl 13. Men dom planerna gick i stöpet för Oliven måste få vara hemma från dagis lite så han kan återhämta sig från alla sjukdommar. Så nu får jag gör mysiga saker typ kolla Kenny starfaighter och kramas i soffan! Och det är ju verkligen inte helt fel det heller.
Jag har kollat Kenny så många ggr nu att jag är lite kär i honom... Längtar efter Bio filmen Kenny begins! Lätt att jag ska ta med mig Wille och kolla!

Ha en härlig dag i det härliga vårvädret!
See ya!
Kramen


Sjuk igen...

Hello people!

Ja ni dagarna har gått och Oliven har ju blivit sjuk IGEN!
Feber och ont i huvet och bara helt matt.. Lille skiten när ska det sluta?
Jag vägrar vara hemma för vård av barn så nu tyckte jag att Pappa kunde steppa in men han fixade så att Farfarn var barnvakt.
Hur gärna jag än vill vara hemma med honom så har jag varit hemma 8 dagar på 2 månader så jag har fan inte råd!
Men det blir snart bättre tider :-)

Jag har ett bra veckoslut att se fram emot :-)
Jag har bokat in en härlig massage på Torsdag. Jag ser fram emot den som attans. Precis vad jag behöver. Bli lite bortsämd. Fast det behöver ju alla ibland..
Sen får jag sovmorgon på Fredag! Guuuuud så skönt! Ska dock jobba på Fredag men det går nog ganska bra. Det är skit lugnt på jobbet men ändå mkt att göra. Ska göra klart Trädgårdsutställningen på Fredag så den blir tipp topp så vi säljer som fan så vi kan kamma in lite bonus!
Lördag ska jag och barnen åka till Borås och bli bortskämda av mamma och pappa.
Ska bli skönt att komma hemifrån lite tycker jag. Bara softa ta det lugnt och inte stressa iväg för att hinna träffa allt och alla! Ja kanske några härliga snubbor i Borås då såklart! Om vi är friska vill säga...

Nu har jag inte tid med det här mer. Måste hoppa in i duschen och piffa mig lite. Ska ut till Madde och fika lite.
Och njuta av det enormt vackra vädret!

Puss och kram!
See Ya!


Helgen var Grym

Hello People :-)

Helgen har varit GRYM på många sätt...
Jag har visserligen jobbat men ändå.
I Fredags skulle jag igentligen träffa Emil men Bodil åkte hem till mig när hon slutatde klocka 18 och väntade på att jag skulle komma hem vid halv 8. Vi skulle ha lite terapi och tjejkväll...
Jag köpte med mig Max mat och kom hem vid 20 i 8 ca då kom Bodil på att OM vi skulle gå ut en sväng måste hon ha andra skor... hmmm jobbigt A6 stänger om 20 minuter... Vi springer till bilen å kör som tusan! In på A6 och hittar INGA skor!!! Stressar till Coop för dom kan ibland ha skor men ICKE! Ok sista anhalten Maxi. Hittade As shyssta stövlar för 99 spänn! Snor billigt! Gött kvällen räddad OM vi skulle få för oss att gå ut.
Och det gjorde vi ju. Bodil var dock nykter men jag drog i mig en flaska vin och sen gjorde vi stan. Gick till SLIVER det var Grymt kul. Dansade som fan. Jag har GRYM träningsvär tom idag :-)
Vi träffade två Norrlands snubbar! Skit trevliga Per och....jag kommer fan inte ihåg vad han heter skit idet jo Stefan hette han. Världen är bra liten för efter att ha snackat en stund kom vi underfund med att Bodils och min vän David som för tillfället bor i Sundsvall typ känner dom eller inte känner men dom vet vilka varandra är. Dom bodde iaf på stora hotellet dom hittade inte dit så vi lotsade dom vid 2 snåret. Jag och Bodil var inte i säng förrän 4 på morgonen..



Det var en sviiin kul kväll men fan va bakis jag var igår. Jobbade till 3 sen gick jag hem och dog en stund.
Sen var det dags för melodi festivalen som jag tyckte var GRYMT bra. Hyfsat rätt låt som vann men jag gillade dom flesta. Jag satt vid min dator och hade sällskap på msn. Det var lite kul faktiskt tog ett glas vin i min ensamhet och konstaterade att det var rätt skönt att vara just ensam. Fast inte riktigt ensam. Jag hade ju min "date" på msn..

Nu idag kännde jag mig vansinnigt trött även om man inte var bakis har jobbat till 16.15 pisiigt!! När jag kom hem här kände jag att jag hade något i bakfickan.... heeeeey man är rätt trött när man åker hem med jobbets telefon i fickan... tur tt jag börjar jobba kl. 8 imorgon bitti då!

Nu har jag fått hem mina små gullungar med. Men dom vill ju inte umgås med mig ändå.. en kollar djungel george för 30 e gången denna veckan och den andra har en kompis här.
Men vi får väl lite gos sen när det är läggdags.

 Min lille skit

 Och så min store skit... Älskar dom över allt annat! Skönt att dom är hemma hos mig ett tag nu.


Nu ska jag gå och tvinga dom att umgås med mig en stund!!

See ya!
Kramen!


Fredag igen

Hello people.

Då var det Fredag igen, fan vad skönt!
Jag fick sovmorgon idag! Det var min första på 4 veckor så den var välbehövlig. Jag är barnledig denna helgen så vad ska man nu hitta på???
Ja det är klart jag jobbar ju hela helgen men jag jobbar inte så många timmar :-).
Jag är bjuden på lite galej på Lördag hos en tjej som heter Johanna. Men vi får se om jag orkar parvla mig dit. Jag har ju inte så fett med stålar kvar.. jag var bara TVUNGEN att köpa ett par nya skor igår.. 
Aldrig förr har jag handlat så mycket kläder och skor som jag gör nu när jag har lite pengar.. Är det å trösta sig på nåt sätt tro?

Jag ska strax åka till jobbet... Känner jag inte alls för idag. Men pengarna kommer inte av sig själva...
Lagade mat nu på morgonen. Jag lovade Bodil att vi skulle luncha idag och att jag skulle ta med mig nåt gott. Så det blev en kyckling favorit i repris.

Ikväll ska jag äta massa med godis å thaimat och kolla på lets dance.
Jag har varit godis sugen iflera dagar! Jag var å handla på maxi och där hade dom byggt upp ett berg av Marabo chockladkakor 200g. Åhhhh jag är ju en sucker på choklad. Men jag köpte minsann ingen!!!
Men nu kan jag nog inte hålla mig mer. Måste unna mig i helgen.
Det är jag värd! Jag var faktiskt ute och prang 7 km igår så jag glupskar i mig med gott samvete :-)

Nu måste jag dra! See Ya!
Kram

Jag är sååå smickrad!

Hello people!

Idag har jag och Olli varit och hälsat på vänner i hok. Petre Alva och Carl. Vilket kalas man kom på. Bjuden på Frukost först sen fika och sen Middag! Guud va Gött! Tack Petra!

Jag hämtade William på fritids idag. Och jag möttes av Marcus 8 år. Du du du ehh får jag chans på dig? Eh svarade jag j,ag tror att jag är lite för gammal för dig! Nää nää det är du inte svarade han. Men jag är upptagen redan juh sa jag, nää jag vet att du inte är ihop med williams pappa längre. Eh jaa du men men vad faaan skulle jag säga. Jag är hemskt smickrad men sen kom en fröken och sa till: Marcus! Gå och sätt dig och sluta kleta smör och knäckebröd på Williams mamma! Uhhh saved by the snälla fröken :-)
Det går verkligen i ett på eftermiddagarna och kvällarn. man blir lite lätt trött! Jag och ungarna låg all i min säng och läste bok. Eller Oliwer skulle läsa en bik för mig och wille. Det är 28 sidor om ett tåg och leksaker och sånt. Han mumlade igenom boken och bäddrade sidor fort fort.. och så fort William öppnade munnen så fick han en örfil av Oliwer som ropade TYST WILLE OLLI LÄSER! Sen somnade vi alla utmattade och sen vaknar jag 2 timmar senare och här sitter jag nu...
men jag ska väl skutta isäng igen. Jag börjar jobba klockan 8 imorgon bitti! Inventering på G jippi! Så hopp i säng så jag är pigg imorgon så det inte blir några felräkningar. Plus att imorgon kväll har jag en date :-) Det ska bli trivsamt. Det var längesen nu.. Så det gäller att vara pigg...

See ya!
Godnatt!
Kram

Trött på att va trött!

Hej där.

Vilken dag! Fan jag är så trött på att vara trött!
Båda kidsen hemma från skola och dagis. Vi har typ glott på film HELA dagen.. Vi har kollat djungel george och kenny starfaighter såklart!!!! Snow buddies och toystory. William mådde bättre  på eftermiddagen så vi tog en promenad till parken och matade fåglarna och bara njöt av det vackra vädret! Gud vad jag längtar efter sol och värme och VÅR!
Man orkar ju ingenting eller det kanske är för att jag är helt uttmattad både psykiskt och fysiskt. JAg vill vara pigg och allert och vilja hitta på saker!
Just nu vill jag bara dra nåt gammalt över mig och sova tills maj....
Ja det blir väl bättre!
Jag måste se till att det händer lite roliga grejer i mitt liv. Måste verkligen söka nytt jobb! Det går ju inte att gå och skrota där med en del puckon som jobbar där. Jag HATAR falska människor det värsta jag vet med folk som vänder kappan efter vinden!
Vi är bara brudar på ställe förrutom chefen som är man... eller ska föreställa en iallafall.. Så det blir så mycket skitsnack från en del. Och avundsjuka och grejer. Fan jag pallar inte med sånt! In med lite grabbar så kanske det blir lite ändring! Men det kommer väl aldrig hända så jag får helt enkelt söka mig där ifrån. Lätt dags nu efter 6 år..

Nä ni nu ska jag krypa till kojs.
Jobb imorgon men först ett besök hos Kuratorn. Det ska ju tydligen vara bra att prata med någon under/efter en separation så jag ska prova! Kanske att det blir folk av mig med efter det!

See Ya!
Puss kram


Hallå mitt i natten

Heje!

Här sitter jag käkar hazelnutz glass och funderar över livets bittra...
Jag har jobbat lite extra idag, bra pengar, men surt på en Söndag!
William vaknade imorse och var sjuk IGEN! Förvånad man blir... Hosta och hängig och lite feber.
Efter jobbet fick jag med honom upp till chiki mama och köpa kyckling. På vägen hem i bilen mår han ialla och spyr! Som tur var hade jag en påse i bilen. Han sa att han egentligen inte mådde så illa men att påsen luktade illa så han ville spy... Skit samma spydde gjorde han iallafall.
Han och Olli har varit lite hängiga hela dagen. Men ändå hade dom svårt att somna. Efter många om och men somnade dom i min säng. Wille först och Olli somnade sen PÅ william. Ärligt han låg på honom med halva kroppen. Han älskar verkligen sin storebror!

Det har inte hänt så mycket roligt idag faktiskt. Jag hoppas på en bättre dag imon.
Nu ska jag intaga liggande läge och försöka sova!

See Ya!
Godnattkram!

Ett försök..

Hej mitt i natten!

Har haft en ganska mysig kväll med gos i soffan lite godis (som ingen åt) och melodi festival såklart!
Helrätta bidrag som gick vidare!
Äääääälskar Caroline af Ugglas så länge man blundar och lyssnar på låten! Fast hon e ju rätt cool alltså!
Och Sarah Dawn vilken LÅT! Man ville ju bara ge upp och gråta!
Mattias var här en stund och kollade festivalen. Barnen var så nöjda! Kidsen somnade i soffan strax innan det var slut. Dom har ju stojat hela dagen hemma hos Janina och CO. Det har varit en bra dag i Norrahammar. Barnen har hållit sams för det mesta. Sååå skönt att bara kunna koppla av och dricka kaffe och umgås med en kär vän!

Ja sen kom vi hem. Jag skulle ju ta lite bilder på mitt rum men då går kamera fan sönder.
så ni får se tapet proverna i stället som jag fångade med kameran när jag behövde smakråd av Bodil. 
.Shysst fond tapet


Det blev iallafall skiiit bra!

Sen hade vi som sagt lite mys på kvällen med trötta barn.

Här gjorde man lite gött och mysigt med godis som barnen valde. Men det var väl fan ingen som åt.....
Den som spar den har... Ja just det tjena.

Ja det sammanfattar väl den delen av dagen.

Jag fattar inte vad ensam man blir när barnen somnat... Jag har ju inte varit så mycket ensam sen det tog slut med mitt ex. Jag har ju liksom sysselsatt mig med annat och träffat folk. Men verkligeheten kommer ifatt en förr eller senare och tankarna snurrar. Fan det känns jobbigt emellanåt!
Jag har verkligen varit en stor egoist sen i Oktober, men det känns lite annorlunda nu när jag och Mattias kan prata och vara vänner. Även om kärleken inte finns där så är han en klippa en vän.

Jag avslutar med något som jag skrev för ett tag sen...



Ensam i mitt rum är jag, rädd för vad jag ska känna när jag vaknar upp en dag.
Splittrad och kluven mitt itu, det som maler i mina tankar är du.
Att vara Ensam är det jobbigaste som finns, det är då man tänker efter och minns,
Allt det som var bra, Det som man alltid sökt efter och ville ha.
Ett liv ett förhållande som varade länge verkar nu kort, när kärleken och tryggheten har bleknat bort.
Något fyller mitt innre mitt hjärta, med en stor obeskrivlig smärta.
Jag vet varken in eller ut, är mitt hjärta tömt har känslorna tagit slut?
Sårade är vi båda på olika sätt, Jag vet inte längre vad jag gör för fel eller om något jag gör blir rätt.
Tiden ska väl läka alla sår, jag hoppas det går fort och att det inte tar flera år.
En tår trillar sakta ner för kinden jag brister i gråt, För att jag sårat dig så djupt, FÖRLÅT.
 
Pernilla





Trött..

Hej alla.

Ny dag, wiiiii jag är så trött. Kunde fan inte somna igår.. och vaknade panik tidigt i morse!
Thata`s life in a box!
Nu ska jag gå och hämta mina underbara ungar och åka till Maxi och köpa något gott fika och ta med mig till Janina och CO!
Jag har ju lätt inte ätit massa gott på en hel vecka nu!! Uselt! Jag måste äta upp mig lite känner jag. Inte för att jag behöver utan för att det är så jävla gott!!
När jag kommer hem sen ska jag ta mig i kragen och fixa bilder på mitt shyssta sovrum..

So for now....
See Ya!
Kram

Fredag kväll..

Hello freaks!

Har jobbat hela dagen. Skönt att slå sig ner i soffan.... eller inte.
Målaren har ju varit här och fixat aaaas najs i mitt sovrum. Hade jag haft orken skulle jag tagit kort men jag gör det i morgon så får ni se vad fint det blev! Skit nöjd!
Nu har jag moppat golvet från allt jävla tapet lim. Vet ni hur hårt det sitter igentligen??? Jag har moppat 4 ggr nu och det känns fortfarande som om någon har gjort något HÖGST olämpligt på mitt golv flera gånger om.... USH!

Jag är alldeles själv ikväll vilket är högst ovanligt men jäkligt gött! Jag får ladda upp lite för morgondagen när jag ska hämta mina barn. Vet inte vad vi ska hitta på. Jag skulle vilja åka ner till mina föräldrar i Borås, men dom kommer ju hem från Thailand ikväll så dom orkar säkert inte med oss imorgon. Men jag längtar som tusan efter dom!
Det kommer iallafall att bli melodifestivalen och lite gott käk. Jag ska prova någon alldeles ny rätt tänkte jag! Blir det kalasgott utlovar jag ett recept!
Nähä ni slut på rasten! Nu ska jag återgå till golv mopperiet. KUL MEST HELA TIDEN!!

Puss och kram!
See ya!

En natt fylld av överaskningar...

Hello all!

Jag vet att det är uttjatat nu men FAN i He...te tror ni inte att Oliwer spydde ner hela hallen igår igen!! Jag tror jag dör här på riktigt!!
Jag fattar inte! Han hade varit "kry" i mer än ett dygn... så oberäknelig..

Jag intog Position i soffan inatt för att kunna höra honom lättare. Jag sten däckade vid 22 redan med vaknade  senare av ett dunk och ett skrik. Shit va fan va det? Jag far upp som en ångvält, (tydligen så har jag somnat med mobilen på magen för den flyger all världens väg) in till Oliwer. JA då ligger han där på golvet. Då har han trillat ner från sängen och hamnat på hinken och slagit sig i huvet. Stackarn.. Är det inte det ena så är det det andra.
Sen tänkte jag fan va skönt nu spyr han ju inte iallafall. Så jag lägger mig i soffan igen och är så jävla trött! Undrar lite över vartfan mobilen tog vägen men jag orkade inte bry mig. Så på Morgonkvisten när jag ligger i fin djupsömn hör jag ett nytt DUNK och skrik!! Äh jag dööööör!!! Olli på golvet ledsen och säger ajajaj min fot. Med min tur har han väl brutit den men det var ingen fara. Tillbaks till soffan somnar om, då går alarmet på mobilen dags att gå upp!
Men vart F-N är mobilen? Det dånar verkligen vid det här laget. Hej hopp alla är vakna!!! Telefonen ligger längst in under tv bänken. Skönt att den är hittad och att man är lätt öronbedövad av den svin höga signalen.
Vilken god morgon det blev...

Målarn har varit här med. Jävla hantverkare som ALDRIG kan ta av sig skorna. Jag som tänkte storstäda idag när barnen åkt till Mattias det kan jag fete glömma nu eftersom dom kommer tillbaks i morgon.
Jaja ska det bli fint så får man väl gå iskiten. Det är ju bara en dag som tur är!

Nu ska jag gå och umgås med Oliwer lite han vill att vi ska kolla Kenny starfighter. Jaaaaaaaa va kul utbrister jag för dom 6 avsnitten har jag ju bara sett 12 gånger de senaste 2 dagarna. Varför kan han inte kolla på någon annan film? Helt seriöst. Han kollar om och om och om igen. Kul verkligen!


See ya!
Kram

Förlåt!

Hej alla!

Förlåt förlåt förlåt mig så hemskt mycket till alla mina vänner på festen som jag har smittat med en hiskelig magsjuka!
Helt SERIÖST vem hade kunnat tro dethär?!  5 pers som spyr och har sig och fler som har magsmärtor. Men lägg av liksom. Kan man känna sig uslare?!
Nog ältat om det! Nu har jag sagt förlåt och så var det bra med det!

Jag har haft en spy fri natt med Oliwen iallafall. Helt skönt att kunna sova från kvällen till morgonen. Jag är ju lätt död som det är på mornarna utan att behöva torka spy. Så nu kan man hoppas att alla är friska och glada.

En trivsam nyhet är att jag ska få omtapetserat i mitt sovrum! Yaaaehy!! En inte så trivsam nyhet är att jag måste bestämma mig tills imorgon vilka jag tapeter jag ska ha. Här går det undan serrni. Det var en brud här igår som meddelade att dom skulle tapetsera på Torsdag och idag kom hon hit med lite kataloger. Jag har hittat ganska snygga.. En brun fondvägg med lite silvriga cirklar i. Det kanske inte låter så snyggt men jag tror kanske att det kan bli bra... Vi får se... Jag lägger väl upp lite bilder av resultatet på Lördag så får ni se för er själva om det var ett pissigt val eller ett bra :-)
Nu ska jag bege mig till tvättstugan IGEN för jag hade ca 29 maskiner tvätt känns det som efter allt det sjuka...
So for now....

See ya!
Kram

Nu har jag minsann tänkt till..

Hej igen.

jag hoppas verkligen på en stillsam natt utan att behöva torka spy USH!
Men jag ska vara vaken ett par timmar nära barnens rum utifall att nåt skulle hända. Tänkte ta och kolla på en favorit i repris.
What happens in Vegas stays in Vegas. Kan behöva skratta lite känner jag efter allt elände....

Jag är så jävla besviken över helgen att jag skulle kunna gråta! Nä kanske inte riktigt då men nästan. Å så har jag ju smittat en massa männisor... KUL mest hela tiden. Hitintills är det 4 personer som har insjuknat. Fett dålig jag känner mig.. Jo fan jag vill gråta!!!
Men nu har jag tänkt till serrni!
Dom ska ju tapetsera om i mitt sovrum om några dagar här nu så då är det väl inte mer än rätt att ta en ny inflyttningsfest! ELLERHUR? Jag tycker verkligen att jag har rätt till det med tanke på hur usel den senaste blev. Åtminstonne för mig.
Jag måste ju få vara ordentligt jävla glad ihågen på min fest och sen gå ut och dansa! Det är ju inte samma sak och gå loss på några shyssta dans moves på vardagsrumsgolvet (även om det känns bra i stunden)!
Ahhh kanske om 2 veckor. Jag får samla lite dansanta damer och göra stan helt enkelt!

Nu ska jag sätta mig i soffan och päsa en stund. Jag är så mätt med! Jag har ju ätit en hel portion med världens godaste mat nu på kvällen. Den första på flera dagar känns det som.
Äh jag måste bara skriva ner receptet. Det bör provas!!!

4 Kyckling filer som man försteker med lite salt och peppar. Läggs sen i ungsfast form

3 dl matlagningsgrädde
1 burk mango chutney (Den gröna)
2 tsk sambal (eller efter smak och tycke)
1-2 vilöks klyftor pressas i
Om man vill spicea till det lite extra kan man ta lite cyenne peppar

Blanda ihop och häll över kycklingen

Hacka 1-2 röd paprikor i fina bitar och häll över och hyss in i ugnen ca 30 min 200 grader
Serveras med ris, ååhh vad gott det är! Enjoy!

See ya!
Kram

Fett magsjuk med hög feber


Skål tjejer!


Bodil gör sig vacker


En av mina nyinköpta fynd!


Karre Pierre och Bodil som börjar må dåligt..


Vackra flickor


David och Bodil


groggdags


Jag, Frida och Marielle


Ja vad ska man säga..


Party People


Party people


Lite mer kläder


Shyssta toppar till kanon pris! Lucky me!


Lite bilder som utlovat!

Hej hopp!

Då kommer här lite bilder som utlovat.  Lite shyssta kläder som jag inhandlade i Fredags och lite bilder från i Lösrdags. På alla party people :-)


Nu får det vara nog!

Hej alla!

Nu fan får det vara nog! När man tror att alla är friska blir dom sjuka igen. Nu är jag trött på det här!
Gårdagen var as slapp vi satt i soffan hela dagen jag och Oliwen. Nu har jag sett alla Kenny starfaighters avsnitten typ 20 ggr. Jag kan dom nu kan man säga... Jag var sååå trött. jag hade ju liksom inte sovit mer än typ max 5 timmar på 2 dygn. Så när Oliwer började spy IGEN igår kväll efter läggningsdags fick jag panik. Jag sa till Mattias att nu får du va hemma jag behöver sova. Och han är verkligen jättesnäll!! Han tog en semesterdag för att hjälpa till med Barnen så jag kunde sova. Evigt tacksam!! För jag känner mig ganska utvilad idag. Än så länge.

Nu ska jag försöka få i oss lite frukost så kanske vi hörs senare.

See ya!
Kram

Magsjuka..

Hallå ja!

Då kom Lördagen med min Grande fest! Wiii det började så jävla bra Frida och Jeanette kom hit och Min Bodil från jobbet. Vi fixade och gjorde oss i ordning innan dom första gästerna trillade in vi 19 snåret. Sen när alla hade kommit och jag hade druckit min första grogg började det kännas konstigt i magen.. O shit nej MAGSJUKA Var min första tanke. Jag tänkte att om jag lägger mig en halvtimme kanske det går över... hm INTE men jag gjorde ett försök att vara med på festen som jag hade sett fram emot såååå länge! Det gick ett tag till 22 ca sen låg jag sten däckad i sängen. Vilken fin värdinna jag var.. När alla gått sen vid 23.30 började helvetet MAGSJUKA!!! Bodil som åxå var däckad sen tio i min säng spydde och hade sig med fast det var nog för redbullens skull tror hon..
Frida och Jeanette fick iallafall eskort ut i party Jönköping av mina andra vänner. Det är jag tacksam för. Dom kom väl insläntrande vid halv 4 snåret som dom verkade ha haft roligt! Det gillas!
PÅ söndagen hade jag as hög feber och bara låg i soffan hela dagen tills barnen kom vid 17. Men Mattias fick så snällt stanna kvar och fixa barnen och hjälpa mig med läggningen. Men det gjorde han så gärna. Han är så snäll jag är så glad att man kan hjälpas åt. Men hej å hå Oliwer började spy igen vid halv 10 igår kväll. Så vi har sovit på soffan inatt jag och Olli men det har varit 2 timmars sömn allt som allt. För det räcker ju tydligen inte att spy EN gång!!

Iallafall så kommer det lite bilder från festen senare under dagen. Jag har inte min USB kabel till kameran här just nu :-( Men jag lovar så fort jag får hit den så läggs det upp festliga bilder.
Nu ska jag ta hand om en liten sjukling som behöver Mycket kärlek.

So for now!
See ya!
Kram

RSS 2.0