Härliga mornar :)

Hej people!

Gud vad jag älskar mina mornar! Igår Torsdag var jag ute och sprang 45 minuter på morgonen sen kom jag hem och körde lite pilates och strech. Alltså jag har blivit beroende :)
Idag tänkte jag bara promenera. Jag har JF här på besök nämligen så då tar vi en Lång promenad längs med vättern. Det blir mysigt. Det är strålande sol klarblå himmel och vättern ligger spegelblank :)

Annars har vecka varit lugn. Jobbat och myst med barnen så mycket det bara har gått. Tagit vara på det fina vädret.
Jag lämnade av guldklimparna igår till Mattias. Nu träffar jag dom inte förrän på Söndag :( den känns lite jobbig!
Men jag brukar ju ta mig igenom helgerna ganska fort ändå. Nu har jag ju som sagt lite besök... Jag hämtade upp honom på stationen vid 20. Shit va jag stressade... Slutade inte förrän kvart över 19 körde hem fort som F-N in i duschen plocka i ordning och dra!! Inte konstigt att man är lite tankspridd... JO hör på det här. Innan jag skulle hämta JF på stationen så åkte jag och tankade. Jag la min plånbok på biltaket under tiden som jag tankade... Ja exakt så glömde jag att ta in den och åker i väg med plånboken på taket! Mitt dumma jävla NÖT! Kommer på det halv vägs till stationen. RÖV bara att vända och syna gatorna efter något svart! Men inte fan hittar jag den! Nähä det blev jobbigt! Men efter att jag hade hämtat JF på Stationen så synade jag gatorna IGEN! Å då ringer min telefon :) Då är det en tjej som hittade den vid övergångsstället precis vid tankstationen och hade kollat mig på eniro! Fan vad jag blev glad!!! Älskar Ärliga människor!

Nä ni nu ska jag hänga upp min tvätt.. Och krypa ner i sängen en stund till. I eftermiddag bär det av till Borås! Det blir nog kul!
Så tills nästa gång!

See Ya!
Kram

Helgen gick..

Hej alla!

Jaha då var denna helgen åxå avklarad.
Fredagen blev ganska lugn. Jobbade till halv 8 sen åkte Linda med mig hem via systemet, sen lagade vi mat och satt på balkongen och myste. Lite senare kom Manuel hit med så vi stack ut på en lite liten runda på stan Hemma tidigt :-).

På lördagen skulle jag fylla in på jobbet för Anna som skulle gå Tabergsmilen. Tur var att mina föräldrar kom upp och kunde vara lite barnvakt då det var min helg med dom små djuren :)
Men det var ju lite dammigt här så jag skulle dammsuga och grejer. Jaha vad händer? Jag hade dammsugit halva hallen då börjar fanskapet att brinna!!! Och det blir ett jävla liv på brandvarnaren. Kul och köpa en ny sugare när man har INGA pengar!
Iallafall så mös vi på eftermiddagen och kvällen. Så skönt att ta det hel lugnt.
Sen fyllde William 7 år igår. STORA killen. Så vi hade gjort oss lite smörgåstårta och tårta, så det blev liiite kalas!



Lilleman måste åxå få blåsa ljus!

Nu hinner jag inte skriva mer för nu kommer madde på en fika!

See ya!

Snart helg igen :-)

Hej people :-)

Fan va tiden går snabbt! Nu är det snart helg igen! Å det är ju bra men jag hinner inte med att göra det jag ska!
Igår jobbade jag till 15. Jag hade planerat att hämta barnen och vara ute och cykla hela eftermiddagen! Ja det gick ju fett i stöpet med en unge i 3 års trots period. Nä han var nog bara trött försöker jag inbilla mig ...
Vi kom upp i lägenheten och aa vi började greja lite med hjälmar och inlines till wille, sen fick oliwer psykbryt tror jag. Började slåss och sparkas och helt plötsligt somnade han på hallmattan!!

Jag fick ju tänka om lite då och ha en inne eftermiddag för det gick ju inte att få liv i honom på miiinst en timme efter det! Stackars Wille som hoppades på att vi skulle va ute allihop...
Men han kom in med och sen rullade vi 1 kg köttbullar SMÅ köttbullar. Blev typ 97 st :-) Nu har vi det i frysen iallafall.

Idag ska jag jobba hela dagen. Känner jag inte alls för! Jag vill göra nåt kul! Men vad? Hmmm funkar ju inte när man ändå ska jobba...
Men nu har jag inte tid att skriva mer för jag måste dammsuga! Fatta vad skit kidsen drar in grus här!?!?
Sa till mig själv för ett tag sen, Jag ska fan aldrig damsuga varje dag och va gnällig... Nä tjena du!!! Here I am!!

See ya!
Kram

Oh My God vilken Påsk det blev...

Hello people :-)
Vilken Påsk det blev!!!
Ja jag skrev ju att jag var ute i Tordags kul....
I fredags jobbade jag å va skiiiiiiiiiit trött. Har ju en förmåga att bli väääldigt sent nu för tiden. Jag förstår inte det ;-)
Sen slappade jag bara och Karina och jag tog en sen kvällspromenad och köpte choklad! Mums, men jag somnade på hennes soffa vid 22 tiden... dags att gå hem då kanske....
Upp och jobba igen i lördags. sååå segt. Men sen ni var det party on IGEN! Skit kul och jätte spontant!
Det var längesen det var SÅ kul ute. Vi började med en flaska rosè på balkongen och sen vidare till en förfest i stan.. Sen gick vi till Sliver och där ställde folk sig i KÖ!
Men hallå lite glad i hågen gick jag fram till vakten som tydligen var vaktchef. Han känner ju igen mig lite nu då eftersom jag jämt är där!(kanske skulle fundera på att inte gå ut så mycket) Men jag fick gå före in och GRATIS med!
Ah i bland har man bara tur. Sen väl inne där träffade jag skit mycket kul folk! Stod nog i baren heeeela kvällen och bara tjatade.. inte likt mig! Jo att tjata iochförsig men jag brukar mest hänga på dansgolvet! Men inte i lördags! Nä det var verkligen hur kul som helst!
Jag träffade en en skit trevlig tjej i kön den lilla stund jag stod där vill säga..... Hon var tydligen grek.. så jag imponerade med min grekiska... Jag kan typ be om en tandptare :-) Mycket imponerande.... Ha ha ha

Söndagen så jobbade jag. Ännu segare än Fredagen kan man säga... Slutade dock 15.00 skönt!! Tänkte att går jag hem och lägger mig nu är det kört! Så jag tog ett träningspass på 1.5 timme... gött! Sen var jag helt döööööd!! Somnade i soffan tidigt tidigt :-) Och se så utvilad jag är i dag liksom... eller inte ,men det känns ganska bra!
Skulle åkt till Borås idag och fixat sommar däcken men jag slapp... Mamma och pappa kommer hit på lördag och fixar detta istället. Dom kommer hit och tar hand om mig och barnen lite :-) och sen Fyller ju Wille 7 på söndag :-) Min lille skit!
Men nu är det dags att nana bädden. Upp och jobba imon vettni!

Så tills nästa gång... brukar ju gå alldeles för läng mellan gångerna nu känner jag.... iallafall....

Gonatt
see ya!


Rastlös....

Good afternoon....

Känner mig heeelt kär i vädret!!
Jag känner mig lycklig för första gången på väldigt läng! Riktigt lycklig....
Jag har jobbat jobbat och vart sjuk. Men nu känner jag att det är på bättringsvägen äntligen.
Jag är barnledig denna helgen så jag ska försöka vila lite... Men jag känner ju mig så det blr la highlife :-)
Firade lite på sk med kidsen på morgonen igår... Det första william gjorde på morgonen var att leta efter påskägg...
Så helt oväntat kom påskharen efter frukost och hade gömt ägg...
Heeeeeelt nöjda var kidsen.
Sen åt vi lite jordgubbar på stående fot.. Lite myspys..

 

Sen åkte vi Till Janina och Co och tittade på nytillskottet. Sicken liten söting :-)

När barnen gick till Mattias sen vid 2 så kände jag mig lite rastlös så jag var lite nyttig och stack ut och sprang... fast jag inte borde med tanke på förkyldning och grejer..
Sen satt jag på balkongen och bara slappade och mös... Bestämmde mig för att ringa Lena som skulle gå ut :-)
Jag menar jag är ju inte den som är den så jag hade naturligtvis på där!
Eller det var hon och nårra som skulle sitta på hennes salong och dricka lite vin så det gjorde vi :-)
  

Sen begav vi oss till Karlssons. Jag har verkligen aldrig tyckt om det stället men igår var det riktigt trevligt folk ute. Sånna som man faktiskt kände.
Hela Hv 71 var där och "firade" silvret... In my ass liksom!
Men det var kul att se alla desperata tjejer som var ute efter att få "ligga" med nån som är nåt! Ha ha ha
Jag begav mig hemåt på min räcer cyckel somnade och vaknade utvilad.... eller inte... jo ganska...
Se jobb jobb jobb heeeelaste helgen! Inte kul men det funkar!
Ikväll ska jag bara sitta i soffan kanske laga lite mat med för en gångskull... Gör ju aldrig det när barnen inte är hemma!
Så tills nästa gång!

Puss å kram
See Ya!

Heja HV!

God afton people.

Sitter med en kopp te och försöker kurera min hals.
Men jag har konstaterat att jag behöver VILA! Men jag hinner inte det.... hmmmm jag borde kanske tänka om..
Jag har ju jobbat helt sjuk i över en vecka men vad ska man göra?
Jag har haft en USEL dag på jobbet! Inte mycket kul som hände där! Bodil är ju på semester med.. Förädare!!
Ja ja men lämna mig ensam då... nja inte helt ensam men ändå!

Det roligaste på hela dagen har varit nu på kvällen!! Sitter och kollar hockeyn! Heja HV!!! Jag förstår inte att jag blitt en sån hockey tönt som sitter i soffan och ropar åt dommaren och snackar med spelarna på rinken. Som om dom skulle höra liksom. Men det känns bra :-) Stabilt :-)Det är iallafall på tiden att de tar en seger i den här finalen..
Mr J som hejar på Färjestad ska fan inte ha nåt att säga denna matchen.. Vi brukar typ smsa under hela matchen och psyka varann lite. Sånt är ju kul!  Dom ska kicka ass!!! Alltså mina blue bulls :-)
Kul att ha nån att tjäfta med :-)

Nu börjar period 3 så jag kan inte skriva mer nu :-)

Men imon så kanske om jag orkar.....

See Ya!
Kramiz

USELT!

Hej alla crazy people!

USELT! Jag vet. Det har varit skrivkramp.... eller nej inte direkt men jag har haft massa annat jox för mig. Typ sova och vara sjuk :-(
Nä då. Jag vet inte vart jag ska börja?!
Jo Lördagen förra veckan kom Heidi upp! Det var så kul. Det är inte sååå ofta man får celebert besök från Borås faktiskt.. Vi drack lite vin eller ganska mycket faktiskt. Sen ringde Jonas och meddelade att matchen på Kinnarps var så slut så att dom skulle komma upp en sväng och det gjorde dom! Sen kom min Jobbarkompis Karina åxå.
Det blev en rolig för fest.

   

Men sen var det bara jag Och Heidi som gick ut. Men det var skiiit kul ändå :-)

Men helt seriöst så känner jag att det skulle vara skönt att ta det lite lugnt ett par helger framöver...
Jag var på after work  nu i Fredags åxå det var åxå jätte kul och vi var så klart vidare in till Sliver med och dansade loss... Men sen ville ju alla andra damer gå hem men eftersom jag kännde lite folk stannade jag kvar ett tag själv faktiskt. Man träffar ju så mycket mer roliga människor då!
Men nu ska jag ta det lite lugnt. Jag tror jag behöver det. Jag ´blir ju typ ALDRIG frisk! Känns som jag vart dålig nu i flera veckor. man orkar ingenting!
Jag var heeeeelt utslagen här i Lördagskväll. Somnade innan klockan var halv 10.... kanske berodde på hostmedicinen till viss del... Skulle nog tippa på det!
Sen hade ju mamma varit här med och myst med mig och barnen och då blir man med trött. Hon hade med sig farmors gamla kristallkrona som nu hänger ovanför min säng! Det blev såååå fint!
Tar bild vid senare tillfälle.

Nu tänkte jag faktiskt ge mig ut på en promenad i det vackra vädret!!
Barnen är på fritids och dagis tills 3 så jag kan vila och ta det lite lugnt..

Jag ska väl försöka bli lite bättre på att blogga då. Jag har ju fått vissa önskemål från BODIL!!
Ja nu träffar jag ju inte henne på en heeeeel vecka för hon har gått och tagit semester :-( KUL jag ska ha på jobbet denna veckan då! Bra att den blir kort iallafall!!

Nähäni!
Puss och kram
See Ya!

RSS 2.0